(Cartea de moda)!

Motivul # 5,898 De ce îmi place căutarea cărții Google: Tocmai am descoperit o carte remarcabilă. Este de modă, precum și costumul în cultura proeminentă americană, precum și se explică ca:

Furnizarea unei aspecte practice și unice la moda, precum și literatura de costume, precum și exact cum a stabilit istoric, acest volum discută literatura monografică și recomandare, precum și oferă informații despre periodice, centre de studiu de cercetare, precum și costum muzee, precum și colecții. De asemenea, oferă o nouă metodă de a privi literatura cu o bază de date cu 58 bibliotecă de la pozițiile subiectului Congresului. Acesta acoperă subiectele de la rochiile de la Denim la nunți, precum și caracteristicile “populare” Exemple de exact felul în care sunt utilizate articolele de îmbrăcăminte, precum și a arătat în cultura noastră cu literatura discutată. De rată de interes pentru cercetători, studenți, precum și oricine curios despre îmbrăcămintea unică de putere deține în viața noastră. Diferite tipuri de surse de recomandare sunt discutate, inclusiv alte ghiduri la literatură, enciclopedie, dicționare, dicționare biografice, bibliografii specializate, precum și servicii de indexare, precum și servicii de abstractizare. CD-ROM-ul electronic, precum și în bazele de date Internet echivalente sunt incluse în prezentarea de indexare, precum și servicii de abstractizare cu rețele majore, cum ar fi OCLC, RLLIN, LEXIS / NEXIS, precum și dialogul menționat și. În plus, se oferă o listă de 123 de centre de studiu, în principal bibliotecile, este asigurată atât din punct de vedere geografic, în mod geografic, aproximativ 176 de muzee de costum, precum și colecțiile de costume găsite la colegii, precum și universitățile sunt listate în ordine alfabetică, precum și o listă de listare 278 Periodici de modă, costum, îmbrăcăminte, precum și subiecte asociate sunt furnizate. O bază de date cu 58 de articole de îmbrăcăminte, precum și a titlurilor de subiecte de accesorii este analizată în baza de date WorldCAT cu literatura de specialitate a primelor zece articole de îmbrăcăminte specifice, precum și termenii subiectului accesoriu limitat la stilul de publicare a mass-media. În plus, sunt subliniate istorii de costum, precum și modă în U.S., precum și lucrări care se concentrează pe elemente psihologice, sociologice sau culturale. Anexă, inclusiv articolele de îmbrăcăminte, precum și a acceserii, precum și a autorului, precum și indicii subiectului înfășoară volumul.

Sfânt Moly, nu? Îmi plac bibliografiile adnotate; Pe lângă acest lucru pare fantastic – în special prezentarea generală a articolelor de îmbrăcăminte, precum și a titlurilor subiectului accesoriu (). Singurul dezavantaj este cartea nu este ilustrată (astfel încât fotografia de mai sus, de la Fashion-era.com, este doar pentru ochi-bomboane).

Am descoperit o copie pentru doar 20 de dolari, inclusiv de transport maritim, precum și a existat o mulțime de unde a venit de la!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Două pentru joi, plus trimite-mi legătura de carte Link-uri Luganuary 7, 2010 Cu 20 de comentarii
Întrebarea ipotezăJune 18, 2006
Grădini mari în literatură (o serie ocazională) 5 octombrie 2007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *