Sprâncenele 101: 10 sfaturi importante pentru tunderea, fasonarea precum și aplicarea machiajului pentru sprancenele

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Doriți să poarte un aspect machiaj natural? Pentru majoritatea dintre noi, înseamnă că perfecționarea forma noastră spranceana, cum ne menține sprâncenele noastre, precum și modul în care aplicăm spranceana machiaj. A spus într-un fel mai mult, sprancenele nu sunt un gand ulterior facial – acestea sunt într-adevăr una dintre cele mai proeminente caracteristici faciale.

Acest post poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Așa că am întrebat expertul fruntea Joey Healy pentru a partaja unele dintre cele mai bune sfaturi lui spranceana. Joey Healy este un guru spranceana cu sediul în New York City, care a primit licența aesthetician său de la Institutul Aveda cat si ruleaza ca și acum propria afacere de succes.

Expert Sprânceană Sfaturi: Întreținere

1. să învețe cum să smulgeti durerea-free

S-ar putea fi descurajate de perspectiva toaletare sprâncenele tale de teama de durere. de înțeles. Cu toții am împărtășit durerea de epilare cu ceară, fie la salon sau prin vizionarea Virgin la 40 de ani.

Am o piele sensibilă, care a reacționat slab la epilarea cu ceară în trecut. Așa mă simt timid despre modelarea spranceana. Iată unde sfatul experților vine. Healy recomandă utilizarea numai pensete, dacă aveți pielea sensibilă, deoarece (daca o faci dreapta) pensetele nu ating pielea. Pentru a tweeze fara durere, Healy spune:

Țineți pielea laterale drepte precum și a face rapid, trage pozitive în direcția de creștere a părului. Puteți aplica, de asemenea, contra-presiune asupra pielii post-măruntaie prin aplicarea imediat o presiune ușoară cu degetul pe zona.
Joey Healy, expert în fruntea

Și, ca unul mai sfat spranceana, pentru a preveni obtinerea sprâncenele jumulire chiar înainte de ciclul menstrual, deoarece pielea este mai sensibilă la acel moment.

2. Cere un profesionist pentru a ajuta

Este nevoie de patru saptamani pentru parul tau spranceana pentru a ajunge la suprafață, după o îngrijire. Asta înseamnă că ai nevoie doar pentru a avea sprâncene făcut profesional o dată pe lună – citit asta înseamnă că puteți angaja un profesionist fără a rupe banca.

3. Faceți o fotografie după fiecare manipulare psihologică spranceana

recomandă Healy să luați o fotografie după fiecare sesiune spranceana astfel încât să aibă un punct de referință. Acest lucru poate ajuta să determinați dreapta e astfel încât s-ar putea programa o vizită cu un profesionist ca dl Healy o dată la fiecare patru săptămâni. Dl Healy, de asemenea, sugerează că realizați fotografii după obținerea sprâncenele îngrijit astfel încât să aibă un punct de referință.

4. să investească în bune, pensete înclinate

Investește într-o pereche de bune pensete înclinate precum și încercarea de a păstra liniile de stil curat, prin eliminarea ușoară creștere noi o dată pe săptămână. Dacă sunteți atenți, puteți merge foarte mult timp înainte de apelată o înapoi în pro!
Joey Healy, expert în fruntea

5. preveni substanțe chimice sau frecare

Încercați pentru a preveni substanțe chimice sau frecarea sprâncenele dumneavoastră dacă sunteți stresat. Ambele aceste lucruri pot provoca sprâncenele să cadă.

Este un mit, totuși, că supra-jumulire provoacă sprâncenele nu să crească din nou. Atâta timp cât ești o femeie tânără cu sănătate normală, supra-jumulire nu este o urgență de frumusețe.

6. determina forma de os nas

Forma sprancenelor este determinată de structura osoasă, nu a cartilajului, astfel încât găsi cel mai bun punct de pornire ținând un creion vertical în sus de ambele părți ale osului nasului. În acest moment, sprâncenele ar trebui să înceapă într-un loc curat, hotarâta mod, în mod ideal, la un unghi de 90 de grade.
Joey Healy, expert în fruntea

Expert Sprânceană Sfaturi: machiaj

1. Groom

Tweeze maidanezi precum și tăiați lungimea cu foarfeca înainte de a aplica creionul pe frunte. Suprafață de rulare ușor, totuși. Este mult mai bine să plece prea mult decât să ia prea mult departe.

2. curat

Eliminați machiaj ieri înainte de a adăuga pe astăzi. Se va menține pielea sănătoasă precum și mai puțin predispuse la breakouts.

3. selectați culoarea din dreapta

S-ar putea merge o nuanta mai deschisa sau mai inchisa o nuanta pentru a produce aspectul potrivit. Cu toate acestea, nu se abată prea departe de culoarea ta naturala. nimic nu pare străin decât sprâncene false.

4. Utilizați mișcări blânde

Aplicați creionul spranceana din interiorul out, folosind mișcări blânde la un unghi. Trebuie să fie rapid, în unghi aplicații sau altfel risti sa arate ca un desen animat. amintiți-vă puteți merge mereu înapoi precum și aplică mai mult de culoare. Cu toate acestea, dacă aplicați prea mult, trebuie să-l eliminați toate la fel de bine ca și la început.

5. Nu neglijați creionul

Păstrați-vă fruntea creion frumos precum și ascuțite pentru a obține cel mai bun aspect.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *