6 Tendințe de înfrumusețare de la New York Fashion Week 2016

De la Fantasii Twisted Dark până la Fashion Graf Wearable, New York Fashion Week Tendnds, scrie invizibil ceea ce este inevitabil la moda Forte în anul viitor. Pista de aici prezintă unii stilisti experimentați, în timp ce oferă platformă pentru puține talente cu seriozitate bune, în devenire. Indiferent dacă sunteți un tradiționalist care înjură prin ruj roșu și unghii franceze sau un rebel la Heart care iubește toate lucrurile boeme, artistice și care sfidează regulile, New York Fashion Week Tendințe sunt o inspirație pentru pasionații de modă din toate școlile de gândire.
[Citește și: 10 Fashion Spring 2016 Australia]

Coeficient de frumusețe: New York Fashion Week Tendințe 2016
Această călătorie avansată de modă în ultimii ani ne-a arătat totul, de la blocare a culorilor până la volane exagerate, detalii complexe despre ansambluri până la o modă elegantă clasică atemporală. Dar ce a condus tendințele săptămânii modei 2016? Care va fi stilul de declarație în anul viitor, să dezvăluim tendințele de top de frumusețe din NYFW.
1. Semnături
Spectacolele de la NYFW au fost martorii unei serii de guri puternice și cele goale. Designerii au mers modelele în nuanțe vibrante și nuanțe aproape de dezvăluire. În timp ce portocaliu, oxblood, mulberry, crimson, roșu și negru au făcut runde, la fel și nuanțele maro de prune și toate nude. Așadar, dacă vorbim dacă buzele nuanțate au condus pista sau mai multe nuanțe naturale, bine, răspunsul este ambele sau la fel de NYFW ne -a făcut să credem. Anul acesta, artiștii de machiaj au răsucit regulile conform personalității modelului și a aspectului general, astfel încât nu au fost pictate amprente robotice ale pistei. Este zorii frumuseții mai „individualiste” și „do you”.
Sursa: ArabiaWeddings.com2. Noduri boemice și răsuciri
Împletiturile răsucite și chiflele în stil stradal sunt noile tendințe de modă din New York. Rulouri împletite, împletituri răsucite, chifle dezordonate, noduri de sumo, răsuciri franceze, NYFW a fost martor la o serie de povești de ters. Coafurile au arătat aspectul, sunt cool, Instagram Clickbait-capabil și versatil! Indiferent dacă este evenimentul tău de gală sau la sală, aceste coafuri nu uită niciodată să părăsească amprenta, exudând o aură ecvestră liberă.

Spectacole: Mara Hoffman, Tory Burch, Derek Lam, Suno, Victoria Beckham, Școala Publică, Proenza Scholuer, Carolina Herrera, Donna Karan, Baja East, Katie Ermilio, Herve Leger și Edun
Sursa: Harpersbazaar.comSource: WordPress.com3. Invazie franceză
S -ar putea să iubești manichiura neutră, dar arta subtilă de unghii și -a făcut drumul înapoi cu sfaturi franceze și evidențiază spațiul negativ. Cu toate acestea, manichiura tipică franceză în alb și roz a fost o ratare, noi tendințe în cobalt, metal, verde, acva, portocale au ajuns pe pistă în forme versatile. Manicuristii au prezentat zâmbete, crescători, stele, dungi, unghiuri și curbe în spațiul negativ în loc de obișnuit. Fashion Week Tendnds 2016 au prezentat sfaturi unghiulare Oxblood pentru liniile de zâmbet alb, unii au văzut straturi, în timp ce alții un pumn adăugat de culoare metalică.

[SC: Mediad]
Spectacole: Sophie Theallet, Veronica Beard, Monique Lhuillier, Tibi, Cushnei et Ochs, Francesca Libratore, Jonathan Simkhai,

Sursa: Elle.com4. Angrenajele capului
De la trupe sobre elegante, tiare strălucitoare până la broșe clasice, NYFW a fost martor la o mulțime de accesorii pentru păr în acest sezon. Resturi de țesătură la metale, cristale până la panglici, pieptene ornamentate până la barrettes florale aurite – accesoriile pentru păr au răsărit rampele în acest an. Angrenajele de cap au transformat aspectul și au ținut cu ușurință șuvițe în loc, oferind stiluri de la punk până la brute, elegante și elegante orice fel de declarație pe care o cerea aspectul. Au fost adăugate corpurile decorative pentru a nu induce neapărat perfecțiunea, ci pentru a emina o atingere neplăcută, dar plină de farmec.
Spectacole: Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Erin Fetherston, Givenchy, Michael Kors, Rodarte, 3.1 Phillip Lim, Naeem Khan, Kate Spade, Cushnei et Ochs, Adam Selman, Suno.

Spectacole: Rodarte, Tommy Hilger, un detașier, Monique Lhuillier, Givenchy, Baja East, Creaturi of the Wind, Sally La Pointe
Sursa: mimakeup.com.arbold, machiaj experimentală piste de machiaj pe tot globul. Însă anul acesta tendințele săptămânii modei din New York au fost de fapt inspirate, ușor de reprodus acasă și complet realizabile. Ne place tendințele actuale de modă din NYC, pe care le putem dona!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *