Post-Fundraising Drabble # 5

ne va trage pe amândouă și ne-a lăsat lângă celălalt, și credem că “este aceasta? Vom fi făcuți?” Încercăm să arătăm tractabil, rezonabil, drăguț. Încercăm să arătăm ca și cum ne vom înțelege. Este mai greu pe țesătura săracă decât pe mine – dacă mă fac o dată și se dovedește prost, există întotdeauna o șansă că va da vina țesăturilor sau va fi cutia cu potrivirea și va încerca din nou. Dar odată ce o bucată de țesătură este tăiată, nu există o a doua șansă. Nu sunt greu să recupereze în altceva, cel puțin în casa asta.

[Mulțumesc lui Jen la momspatterns pentru imagine … și are o vânzare uriașă de vânzare pentru a elimina unele modele înainte de sfârșitul anului! Vânzarea este exclusiv pentru lista ei de corespondență și oamenii care au verificat acest blog și vor dura doar o săptămână, grăbiți-vă și luați-vă cele mai bune cele mai bune! Utilizați codul de cupon “Merry25” și veți economisi 25% în afara oricărei comenzi de dimensiuni! Vânzarea va începe momentul în care ați verificat acest lucru și încheiați la accidentul de la miezul nopții EST în ziua de Anul Nou.]

Să vedem, ce altceva? Oh, wiki-ul este de peste 3000! Nu voi da premiile până în ianuarie, totuși, păstrați-vă pe ambalare … băieți roci.

Voi face premiile roșii după Anul Nou, de asemenea …

Și am avut (complet fără legătură cu rochii) o bucată în Boston Globe ieri, totul despre superstițiile de Crăciun. Sper că tu și al tău care sărbătorește au o zi fermecătoare (și că cei care nu sărbătoresc Crăciunul au o zi liniștită de a face cu cât vor)!

Dacă aveți o rezoluție de cusături pentru anul următor, de ce să nu lăsați-o în comentarii? Și apoi poate săptămâna viitoare cândva voi face o postare mare de rotundă despre ei. A mea este “să ia timp pentru a face lucrurile chiar prima dată.” Vom vedea cum funcționează asta. Ne vedem pe toți în 2008 …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Trucul vieților de rochii, voi. 6AUGUST 8, 2006
Cum de a alege un dispozitiv de cusut 2017With 79 Comentarii
Prima rochie și ultima rochie 12, 2008

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *