Îmbrăcăminte de lucru GO-to: The Best Statement Blazers

Blazer cu dungi: Alexa Chung | Turtleneck clasic: vechi, sub 100 de dolari, aici și aici | Blugi cu picioare drepte: vechi, similar aici și sub 100 USD aici | Centura taliei din piele: Gucci | Cercei cu discuri: Madewell | Lip roșu: Laura Mercier (iubit)

După cum știți din seria mea recentă de memorii de toamnă/iarnă, acest sezon este despre a fi îndrăzneț. Am vorbit cu dressinguri de putere, culori vibrante și accesorii pentru declarații, așa că probabil nu este de mirare că blazerii de declarație sunt pe lista scurtă a must-haves pentru toamna și iarna 2017.

Blazers au un moment important, ceea ce este destul de grozav pentru fetele care lucrează peste tot, pentru că face să se îmbrace pentru birou un #cinch. Nu mai pierde timpul în fiecare dimineață încercând să -și bată o ținută – aruncați doar elementele de bază preferate, iar blazerul face tot vorbirea. Expoziția A: Acest blazer cu dungi Alexa Chung. Am ales să -l modelez cu denim -ul meu preferat și cu un turtleneck clasic pentru un aspect casual de afaceri, dar poate fi ușor îmbrăcat cu pantalonul care se potrivește (mort) sau cu o rochie elegantă de teacă Burgundy (cât de uimitor este acesta?!) .

Când vine vorba de Blazers în acest sezon, puteți face o declarație cu culori vibrante, texturi distractive (mi -am luat ochii pe tine, catifea), modele îndrăznețe sau detalii interesante. Desigur, cea mai mare tendință de blazer a sezonului trebuie să fie clasicul blazer supradimensionat de carouri (tocmai l -am cumpărat pe acesta!) Dar mai jos, am rotunjit toate preferatele mele. Mă obsedez de acest blazer cu dungi cu două sânii (este de 150 de dolari!), Iar această frumusețe cu imprimeu leopard mă are în întregime. LEŞIN.

Declarația mea preferată Blazer alegeri ale sezonului

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *