Pun pariu că ai crezut că nu am reușit să-mi amintesc despre concursul de cărți, nu-i așa?

Știu, știu, am stabilit termenul limită pentru concursul de acoperire a cărții pentru o lună înapoi (mai mult, de fapt), dar, știi, viața mea a ajuns în cale. Pe lângă mine trebuia să-mi dau seama exact cum să fac un tip CGI cu webhost meu. Care nu a fost dificil, totuși a fost un obstacol …

Oricum, din toate observațiile, chiar aici sunt finaliștii. Acum este rândul tău să votezi! Completați tipul de mai jos, precum și selectați care vă acoperă cel mai bine. Criteriul? Indiferent dacă este vorba de o rochie mare, precum și dacă vă face să doriți să ridicați cartea. Persoana care a depus acoperirea, precum și o persoană aleasă la întâmplare de la toți alegătorii va câștiga opțiunea de unul dintre aceste titluri (astfel încât să puteți vota pentru o carte pe care nu doriți să o aveți).

Mom Dressing – Nu este această rochie de rochie? Rosie Dunne – drăguț. Plaid. Irlandez. Metoda de afacere asemănătoare – rochia în pace vă va face un profesionist la flirt … Peeerul de scorțișoară – Îmi place înfrumusețarea, precum și silueta.agha Christie 1950s Omnibus – chiar dacă trebuia să omoare pentru această rochie, merită .

[Formularul îndepărtat; Termenul de intrare a trecut.]

Voi utiliza adresa dvs. de e-mail doar pentru a vă spune dacă ați câștigat concursul. Nu vă voi trimite spam! Votați numai când – mă tem de căsuța mea de e-mail dacă există buletine de vot.

Votarea se încheie la 12:01 a.m. Sâmbătă dimineața 3 iunie! Voi încerca să am ceea ce ar fi fost orientat până la sfârșitul săptămânii.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Unde să trageți linia 16, 2009Wit 63 comentarii
O LinkTastic Friday to End Toate LinkTastic FereasySmay 16, 2008
Acestea sunt câteva din lucrurile mele preferate … 6 noiembrie 2008

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *