Modele de ținute casual pe care toată lumea ar trebui să le încerce pentru toamna 2021

În timp ce ne plac straturile de tranșee elegante, precum și jachetele din denim, această îmbrăcăminte nu este cea mai relaxată de paltoane. Există un timp, precum și o locație pentru a juca rochia pentru această toamnă, însă tocmai din moment ce nu doriți să faceți rochie nu implică că nu doriți să purtați haine în această toamnă.

ZOZO.JP
Deoarece de obicei credem de elemente fundamentale ca blocuri de construcții pentru ținute mult mai complexe, speranța noastră este că această poveste vă va ajuta să vă influențați să reimaginați fundamentele care sunt în garderoba dvs. în această toamnă, precum și modelele de ținute relaxate pe care toată lumea ar trebui să le fie Pentru a încerca toamna 2021, precum și vă va ajuta.

Whowhatwear
Puteți asocia denim cu evenimente exterioare, în care situația „uzura casual” poate zgomot ca un oximoron. Deși este extrem de esențial să aveți îmbrăcăminte exterioară sau paltoane atârnate în garderoba dvs. atunci când va veni un eveniment special, un aspect relaxat este esențial pentru un garderobă de capsulă confortabilă.

MODALOVA.FR
Există tricouri pe care le puteți pune, precum și ieșiți pe ușă, stil minimalist pentru uzura de zi cu zi sau o oră mulțumită cu cel mai bun prieten, precum și chiar adidași pentru orice tip de activitate. Cu cele mai bune accesorii, asigurăm că această ținută de toamnă 2021 relaxată poate fi în garderoba ta.

Vezi si

Moda, magazinul și stilul de toamnă
7 fundamente fundamentale pentru îmbrăcăminte de lucru toamna 2022

Lisarosii
Întrucât toți costăm mult mai mult timp acasă, profitarea la maxim de lucrurile pe care le avem deja este să ne simțim mai înțelept ca niciodată, precum și datorită femeilor extrem de la modă din față, veți pleca chiar aici iubind elementele de bază. Ridicați-vă mult mai mult decât veți avea vreodată.

Kenh14.vn
Toamna 2021 ținută
Toamna 2021 ținută
Modele de ținute casual pe care toată lumea ar trebui să le încerce pentru toamna 2021
Tendințe de ținute casual
Bonnieoutfits
Bonnieoutfits

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *