Pfizipfei – Îmbrăcăminte din inimă

bere, tatuaje, precum și rock ”n” roll! Acestea sunt cele trei motive principale pentru care a fost fondată eticheta bazată pe bazar. Pfizipfei sunt cei doi designeri grafici Günter Götzer, precum și Elias Frank. Günter a înființat eticheta în 2009, precum și Elias a venit la bord în 2011.
Sloganul „Îmbrăcăminte din inimă” nu este doar un slogan. Fiecare stil este făcut cu dăruire, distracție, precum și o mulțime de detalii. Toate cămășile sunt tipărite pe ecran de mână, pe o îmbrăcăminte de înaltă calitate. Graficele sunt impresionante cu detalii, tipografie, precum și mesaj pe care îl trimit. Colecția actuală include cămăși, Longsleeves, vârfuri de rezervoare, pălării, pungi, precum și pantaloni de pulover.
Pfizipfei nu este doar despre îmbrăcăminte, cu toate acestea, mai multe despre oamenii care le poartă. Acesta este motivul pentru care PFIZI a sprijinit muzicienii, călăreții BMX, precum și skateboarderii de la început. Îi ajută, oferind cămăși gratuite, precum și lucruri, imprimând tricouri de bandă sau doar asistând la a face poze. Aceștia sponsorizează trupe mai mici, precum și mai mari din întreaga lume (de exemplu, Heart in Hand, This sau The Apokalypse, Silent Luts, Eskimo Callboy, Madison Affair, Gravity a pierdut pentru a numi totuși câteva). De anul trecut au primit chiar și o serie de parteneriat cu trupe.
Ei expediază în jurul lumii, așa că îndreaptă -le spre ei. Prezentarea liniei de cămăși tee este impecabilă, iar marea gamă de stiluri de toate over face imposibil să nu cumpărați ceva despre care vor întreba amicii tăi.
Facebook -ul lor, precum și paginile Twitter sunt întotdeauna oferite pentru a vă lăsa opinia sau a le felicita pentru o sarcină bine făcută!

0/5 (0 recenzii)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *