Un brand de îmbrăcăminte cu etichete private nu mai este un vis îndepărtat

Un brand de îmbrăcăminte privată nu mai este un vis îndepărtat
10/12/2018, postat de Alanic Global
Eticheta privată a fost anterior un domeniu de interes care a fost rezervat în mare parte vânzătorilor mari cu bugete nelimitate. Dar, odată cu schimbarea recentă a peisajului de vânzare cu amănuntul, eticheta privată are mult mai mult sens pentru vânzătorii și proprietarii de magazine mai mici. Unul dintre motivele acestei schimbări uriașe ar putea fi atribuită disipației stigmatului care a fost atașat anterior cu produse „etichetă privată”. Dezvoltarea și fabricarea produselor care sunt personalizate în funcție de clientela distinctă a unui boutique sau a unui magazin de îmbrăcăminte este mult mai simplă acum ca niciodată datorită disponibilității gata a designerilor și producătorilor de top.
Propriul tău brand, mult mai multă libertate pentru tine
Cantitatea de control creativă oferită de producătorii de îmbrăcăminte privată este incredibil de atrăgătoare pentru antreprenori și proprietarii magazinelor de vânzare cu amănuntul. Dacă conduceți un magazin de îmbrăcăminte de modă sau fitness și după cercetarea completă a pieței nu puteți găsi rochia ideală sau tricou de compresie pentru magazinul dvs., atunci faceți-o și o marcați și marcați-o cu propria dvs. etichetă. Nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să vă vindeți propria marcă de îmbrăcăminte!

Un instrument pentru a -ți îmbunătăți numele de marcă
Există numeroase motive pentru care ai dori să lansezi propriul tău brand de îmbrăcăminte privată. Dincolo de factorul cool inerent, marja de profit este de fapt mult mai mare pentru astfel de produse. De asemenea, acționează ca un instrument care să vă ajute să vă extindeți brandul și povestea de marketing. Dacă conduceți deja un magazin de boutique sau îmbrăcăminte de succes, un brand de etichete private se va îmbunătăți și beneficiază foarte mult de numele deja bun al magazinului dvs. pe piață. Acest lucru arată că întreaga idee poate să nu fie la fel de riscantă pe cât s -ar fi putut gândi anterior, ci doar să garantezi că alegi cel mai bun producător de îmbrăcăminte de etichetă privată pentru a executa linia.
Partener cu producători personalizați pentru a economisi cheltuieli
Există două opțiuni pe care să le luați în considerare atunci când sunteți în procesul de a vă face propria linie de îmbrăcăminte – fabricați articolele de îmbrăcăminte sau externalizați lucrările de fabricație către un producător deja recunoscut. Desigur, v-ați putea gândi la configurarea propriei unități de fabricație, dar rețineți investiția de capital care vine cu ea. Dacă tocmai începeți sau doar aveți chef să testați apele, atunci nu este o relocare inteligentă pentru a vă face finanțele. În schimb, căutați producătorii de îmbrăcăminte de etichetă privată de renume, SUA, care pot perfect și cu o expertiză deosebită să -și realizeze visele personalizate.

Este posibil ca eticheta privată să nu fie alegerea ideală pentru toate magazinele de vânzare cu amănuntul. Dar dacă sunteți un proprietar aventuros care dorește să surprindă imaginația publicului dvs. țintă, lansând o nouă linie de îmbrăcăminte, atunci eticheta privată este modalitatea ideală de a exercita un control creativ complet.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private
Îmbrăcăminte de etichetă privată
Producător de îmbrăcăminte cu etichete private
Producători de îmbrăcăminte cu etichete private SUA
Angrosisti de îmbrăcăminte cu etichetă privată

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *