Uggs! O situație pentru marca pe care o iubim să urăsc – plus ce celebrități cred despre cota UGGS

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Cereți practic nimănui ceea ce crede despre UGG-uri, precum și ea va spune fie: “Îl iubesc pe Uggs” sau “Urăsc Uggs”. Bootul căptușit de blană a suferit decenii de ambele critici, precum și complimente – în timp ce extinde linia de produse pentru a include ceva pentru practic toată lumea. Naysayers sugerează că brandul nu are stil, sofisticare, precum și maturitate. Cu toate acestea, acestea se află în picioare pe picioarele de celebrități, precum și diva stil independent (plus, numeroase adolescenți care le împerechează cu pantaloni scurți sau transpirații).

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Deci, care este mistica acestui brand de boot cu blană? Iată-mi.

Îmi place Uggs, precum și aici

1. UGG-urile sunt calde.

După ce sa născut, precum și înălțați în California de Sud, m-am mutat la Midwest în anii ’40. Sezonul de iarnă nu este un lucru pe care îl voi fi folosit vreodată. Cu toate acestea, ugg-ul meu, purtat peste o pereche de șosete din lână, este despre cel mai bun antidot pentru frisoane de sezon de iarnă. Dezvăluirea: Cizmele mele căptușite de oaie sunt într-adevăr Bearpaws, un Knock-off UGG.

2. Uggs arata excelent cu blugi slabi.

Vedeți acest public pe Instagram

O publice împărtășită de planul bugetar Fashionista (@ buget.fashionista)

Îmi place uggs cu blugi slabi. Piciorul elegant echilibrează încălțămintea voluminoasă. Câteva combini UGG am evitat: uggs cu transpirații (arăți ca un Trooper forțelor armate), uggs cu pantaloni scurți (sunteți fierbinte sau rece?), Precum și Uggs cu fuste (doar, nu).

3. Uggs au ceva pentru toată lumea.

Vedeți acest public pe Instagram

O publice împărtășită de către o dispoziție de milioane (@inamillionMood)

Dacă nu iubiți o boot groasă sau dvs. online într-un climat cald, ați putea încerca un papuci UGG. Nu am o pereche, cu toate acestea ei par a fi atrăgătoare. Adică, sunt moi, confortabili, indulgent – încălțămintea ideală post-mani, într-adevăr.

4. Nu trebuie să plătiți prețul integral.

Prețul UGGS nu este la fel de rigid ca, de exemplu, prețul pe un iPhone. Aveți opțiuni dacă doriți să renunțați la eticheta costurilor hefty. Pentru unul, puteți privi la KoLaburra prin linia UGG, care are un punct de cost mai mic. S-ar putea să investiți, de asemenea, într-un copycat UGG – aceasta a fost strategia mea. Sau, puteți descoperi UGG actualizate la punctele de vânzare UGG, precum și alegeți comercianții cu amănuntul.

5. UGG-urile sunt robuste.

Vedeți acest public pe Instagram

O publicație împărtășită de Steinici ღ Nicole Steinger (@steinici)

Întoarce-mi șase zile pe săptămână. În timpul iernii, am trimestru la hambarul purtând cizmele mele de urspaw. Le-am purtat și la emisiuni ecvine. Pe lângă faptul că au fost puternice timp de trei ani. Pe lângă când se murdăresc, le șterg. În jur, sunt destul de mici întreținere.

Citate de la alții care iubesc uggs

De îndată ce a fost un fel de verde, a devenit extrem de evident pentru mine ceea ce am vrut să fac, precum și a fost o reacție instinctivă la legătura mea cu exact cum îmi port cizmele ugg. Care este în Londra, precum și în New York, le port imediat ce mă aflu în principiu.
Alexa Chung.

Mă uit în fața mea înapoi la casa mea, precum și cizmele mele UGG, precum și să nu spăl uneori, precum și să ne întoarcem la scris.
E.l. James

Cea mai bună metodă [pentru a supraviețui] covorul roșu este purtând cizme UGG. Cu toate acestea, din păcate, nu am reușit încă să-i conving pe oamenii care mă numesc în aceste vremuri să mă lase să fac asta.
Emma Thompson.

Stilul meu în timpul zilei este extrem de casual – blugi drăguți, tricouri, converse, uggs, orice. Pe timp de noapte, îmi place tocurile, precum și coapsele, îmi place ceva proaspăt, cât și nou, precum și nu mă sperie să împing plicul.
Katie Cassidy.

Am ținut pe cizme ugg. Nu voi absolvi niciodată Crocs, totuși cizmele UGG sunt întotdeauna la fel de bine ca și pentru totdeauna. Asta e treapta mea de moda.
Johnny Weir.

Am mari oferte de pantofi, cu toate acestea trebuie să fiu confortabil. În ultimul timp, am furat-o pe soțul meu mare, uggs uggs pentru a purta în jurul bucătăriei. Vreau să le am mai târziu, apoi glisați într-un călcâi fabulos mai târziu. Realitatea este că, de obicei, nu reușesc să-mi amintesc călcâiul.
Debi Mazar.

Magazin uggs pe Amazon

Produse legate de magazin

Anunțuri de Amazon.Cel mai vândut

oferta de zi

Se termină

Anunțuri de Amazon.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *